top of page

Byggverksamhet

Gediget hantverk med modern teknik. Allbyggarn har sedan starten för mer än 30 år sedan utvecklat en omfattande verksamhet med flera olika ben att stå på. Vi erbjuder olika former av entreprenad, total-, general-, delad entreprenad, samt löpande räkning. Allt beroende på vad som passar bäst i ert projekt. Vi bygger allt ifrån villor, fritidshus, garage, förråd, båthus, industrifastigheter och företagslokaler, ridhus och stall, restauranger, kommunalkontor, handikappanpassade lägenheter till växthus, inglasade verandor, vägg- och takelement, virkesstolar och takkupor. Allbyggarn har en komplett byggverksamhet och utför alla typer av arbeten som till exempel taklyft, om- och nybyggnation, snickeri, såg och hyvleri, byggservice, prefabrikation och försäkringsarbeten.

ELEMENTHALLEN

Snickeri

Snickeriet på Allbyggarn består av en modern snickeriavdelning med specialutbildad personal. Vi utför nyproduktion av snickerier, fönster och dörrar. Vi tillverkar bland annat kontors- och receptionsdiskar samt alla slags inredningsdetaljer som köksinredning och liknande. Vi tillverkar själva detaljer till renoveringar av äldre byggnader, där dagens standardmått inte alltid passar in. 

PREFAB

Såg och hyvleri

Allbyggarn har en egen såg och hyvleri vilket betyder att alla specialprofiler som ska användas tillverkas endast i den mängd som krävs. Många gånger behövs en profil i en dimension som inte längre finns på marknaden, då tillverkar vi den själva.

Prefabrikation innebär en rad fördelar

Vi har ett stort kunnande och lång erfarenhet att leverera olika byggvaror prefabricerade. Vi skräddarsyr efter dina eller våra ritningar och tillverkar byggelement i trä med olika ytskikt.

 

Vi jobbar hela tiden med att anskaffa ny och kompletterande utrustning till vår prefabrikationshall, för att på det viset fortsätta att öka vår flexibilitet och tillgänglighet.

Tillverkningen sker inomhus i varma, torra hallar.

Det innebär hög kvalitet på all förtillverkning. Byggtiden blir kort, jämfört med traditionell byggteknik och stomresning går fort. Detta är bra med tanke på oförutsägbar väderlek.

Taklyft

Är ni i behov av större boyta? Bygg på höjden istället för på bredden!

Allbyggarn har en lång erfarenhet av att utföra taklyft, där grunden för vårt arbete är era krav och önskemål.

Ett taklyft kan innebära att man ökar takhöjden eller bygger en övervåning. Det går att utföra taklyft på de flesta villor.

Taklyft är ett kostnadseffektivt alternativ till traditionell utbyggnad samtidigt som huset kan få en helt ny karaktär. Ett taklyft ger upp till dubbla bostadsytan. Självklart kan ni bo kvar under hela byggtiden.

Kontakta oss gärna för att få mer information och vägledning för vad som gäller för just er villa.

Taklyft

TAKLYFT

Varför taklyft?

Bygga nytt

Bygga nytt

BYGGA NYTT

Kanske behöver ni en villa, ett garage, båthus eller nya företagslokaler?

Oavsett om ni endast har en idé om hur er byggnad ska se ut eller om ni har färdiga ritningar kan Allbyggarn hjälpa er från första spadtaget till slutförd produkt.

Vi hjälper er med att ta fram skisser, bygglovshandlingar och allt annat som kan tänkas behövas innan ett projekt kan sättas igång - helt efter era önskemål. Sedan är vi med under hela resan - och givetvis tills ni som kund är nöjd.

 

Vi utför alla typer av nybyggnationer, stora som små. Och inget är för litet!

Bygga om eller bygga till

Bygga om bygga till

En om- eller tillbyggnad kan innebära allt ifrån en ny trappa, veranda eller att bygga en helt ny del av huset. Vilka drömmar och behov har ni?

 

Genom att förändra en del av husets väggar och tak med till exempel fönsterkupor eller takkupor kan man öka boendeytan och husets stil.

 

Kontakta oss för att få råd och vägledning. Allbyggarn har mångårig erfarenhet från det mesta inom om- och tillbyggnad. 

OMBYGGNAD

bottom of page